UPOZORNĚNÍ

Upozornění na bezpečnost v období stavebních prací v rámci rekonstrukce hřiště

Vážení rodiče,
dne 1. 7.2024 započala celková rekonstrukce hřiště, o kterou jsme jako škola usilovali již delší dobu. Tuto rekonstrukci zajišťuje náš zřizovatel, tedy město Vratimov. V rámci této rekonstrukce dojde k retopingu povrchu hřiště (renovace polyuretanových povrchů), výměně branek a jejich pevného ukotvení (z důvodu bezpečnosti, prevence pádu branky), instalaci nových záchytných sítí, košů na basketbal, rovněž také k vybudování zcela nového doskočiště pro skok daleký a také malého workoutového hřiště.
     Zároveň dojde ke změně využití hřiště, které bude celoročně (s výjimkou zimních měsíců) k dispozici jak našim žákům, tak široké veřejnosti, a to po ukončení vyučování. Návštěvní řád hřiště a podmínky jeho užívání budou uveřejněny na našich webových stránkách v okamžiku dokončení jeho rekonstrukce.
     Jelikož stavební práce budou probíhat i na začátku školního roku, upozorňujeme tímto na zákaz vstupu žáků a dalších osob do oblasti staveniště a na hřiště:

  • před zahájením vyučování,
  • v době polední pauzy (mezi dopoledním a odpoledním vyučováním)
  • po ukončení vyučování.

Zákaz vstupu na staveniště platí do doby, než budou stavební práce zcela ukončeny a hřiště bude škole předáno k plnému užívání. Žáci budou o tomto zákazu řádně poučeni již první den školního roku 2. září 2024.
     Pokud dojde k porušení tohoto zákazu ze strany žáků a dojde k případnému úrazu některého z nich, škola nenese za tento úraz odpovědnost.

M. Pelikánová, ředitelka školy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *